Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elszabadultak az indulatok!
  2006-10-18 13:33:36, szerda
 
   
  ELSZABADULTAK AZ ÖSZTÖNÖS INDULATOK!

Mert mindenki szorong ebben az országban és mindenki frusztált, de nem azért, mert tüntetnek a Kossuth téren!
Hanem azért, AMIÉRT tüntetnek!
Ez, pedig nem más, mint a SZORONGÁST KIVÁLTÓ OK:
HAZUG, GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI BŰNÖZŐK KEZÉBE KERÜLT MAGYARORSZÁG!

Csakhogy, ez a hazudozás nem most kezdődött, hanem 1945 után! Majd az ellene, 1956 okt. 23-án felkelő és IGAZSÁGOT KÖVETELŐ magyar népnek megmutatta ez a hatalom, hogy a hazugság kultusza ellen nincs értelme semmilyen lázadásnak!!!!
Ártatlan embereket lövettek halomra, börtönöztek be életfogytiglanra, vagy kínoztak halálra és a műszaki egyetem tervei alapján elkészített darálóval eltüntették ezen áldozatokat!

1956 után kiépült titkosszolgálati hálózat "segítségével" megvalósult az a SUTTYOM-TERROR, amelynek az volt a lényege, hogy KIIRTSA A MAGYAR EMBERBŐL A LELKISÉGET! Ehhez a materialista-ateista ideológia mindenhatóságának, mint egyetlen "igazságnak" a rákényszerítése a népre, éppen megfelelő volt!

LELKETLEN! Mondja a magyar ember, ha valakiről úgy gondolja, hogy ártó szándékkal tesz, vagy érez. Ilyen lelketlen, önmagának és ezzel közvetlen környzetében élőknek is ártó szándékkal "éli", vagy inkább önpusztítja és pusztítja életét Európa szívében a magyarnak nevezett nép.
Mert, 1956 után már megbizonyosodhatott arról, hogy nem fordulhat azok ellen, akik rákényszerítették és még egy kicsit sem hagyták magyarítani azt a szörnyű ideológiát, "kultúrát", amitől olyan frusztált lett, hogy tehetetlen dühében önmaga ellen fordult! Bizonyság erre: az elvetélt magzatok milliói, a magas öngyilkossági ráta, az alkoholizmus, mint népbetegség és az ebből következő összes korai halálok...
Ezzel a lelketlenséggel el lehetett érni, hogy minden magyarnak egy másik magyar legyen a legnagyobb ellensége! Öreg a fiatalnak, fiatal az öregnek, nő a férfinak, férfi a nőnek, kétkezi munkás az értelmiséginek, értelmiségi a kétkezi dolgozónak, szülő gyermekének, gyerek szülőjének, oktató diákjának, diák tanárának... és a LELKETLEN HATALOM, AZ AZT KISZOLGÁLÓ LELKETLEN BÜROKRÁCIA AZ EGÉSZ NEMZETNEK! Mert a bűnbakgyártás módszerével manipulálva egymásnak lehetett uszítani a lelketlenné tett embereket, népcsoportokata.
Ötven év össznépi lelketlenségben eltöltött idő elég lehet egy nemzet életében ahhoz, hogy kipusztítsa önmagát?

NEM!!!!!!!!!!!!!!

Mert újra és újra fellázadnak, akik ragaszkodnak a saját lelkiségükhöz!!!

Mert hiába volt a kádári viszonylagos "jólét", az anyagiak gyarapítása, a műtárgyak és az egész társadalmi építmény fáradságos, véres-verejtékes építgetése, ha rossz, LELKETLEN alapokra, idegen ideológiára és "kultúrára" épült!
Ennek belátása következett be 1988-ban; és 1990-ben, már a lelketlen hatalom is belátta, hogy NINCS TOVÁBB!
Mert az ő lelketlen építményüket LE KELL BONTANI, mert előbb-utóbb összeomlik* magától és maga alá temeti a benne élőket!
Föl kell, de új alapokonon építeni az új társadalmi építményt**! Elhataározással láttak a nagy munkához a rendszerváltoztatni akarók.
Ebből az lépítkezésből nem hiányozhat az egyetlen kohézióerő: a LELKIERŐ!
Hangoztatták és hangoztatják most is a Kossuth téren!

Az a LELKIERŐ, amely GARANTÁLTAN ÖSSZETART, MEGTART, NEMZETTÉ KOVÁCSOL EGY NÉPET!

*Igen, összeomlik, mint, ahogy most is már nyilvánvaló mindenki számára!

**Már azok is kezdik ezt belátni, akik szavazatát 2002-ben és 2006-ban is megvásárolhatták a magukat szocialistának nevező politikusféleségek.
Mert, bizony a borsodi településeken a szavazás napján(!) megnyitott munkaügyi hivataloktól*** kapott címekre gépkocsival közlekedő szoci aktivisták vitték szavazni a legelesettebb embereket!
Ki lehet találni, hogy melyik párt képviselő jelöltjére szavaztak!

Ezek az emberek most tényleg halálfélelemben élnek, mert rá kellett jönniük, hogy csúnyán be lettek csapva! Mert, akire ilymódon szavaztak, most az a megszorítás "csomagját" akasztja a nyakukba! Ezek az emberek kétségbe esésükben azok ellen fordulnak frusztált dühükben, akitől a legkisebb ellenállást remélhetik!
Mint Olaszliszkán a cigányok tették!

***Miért nem tettek semmit a fideszes aktivisták ez ellen a nyílvánvaló törvénytelenség ellen? Hát, ők bejelentették az OVB-nél, csakhogy ott azt mondták: bizonyítsák be! Erre, a 2. fordulóban amikor az ominózus munkaügyi központba be akartak menni, a kapuban hatalmas testű - polgárőrnek álcázott - verőlegények állták útjukat!!!

KÉRDEZEM ÉN EZEK UTÁN, HOGY KI FÉLEMLÍT MEG EBBEN AZ ORSZÁGBAN ÉS KICSODÁT??? Jól tetszik gondolni, azok a megfélemlítők, akik ehhez voltak szokva az elmúlt évtizedekben, miközben az ország békésen tüntető polgáraira mutogatva - a sajtót, a média minden csatornáját felhasználva - hangoztatják vádló, HAZUG SZAVAIKAT!

BMI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megvásárolhatták, titkosszolgálati, életfogytiglanra, rákényszerítése, elhataározással, lelketlenségben, halálfélelemben, törvénytelenség, népcsoportokata, lelketlenséggel, értelmiséginek, szocialistának, öngyilkossági, településeken, bejelentették, lelkiségükhöz, legelesettebb, megfélemlítők, bűnbakgyártás, elszabadultak, lépítkezésből, hangoztatják, magyarország, viszonylagos, környzetében, évtizedekben, felhasználva, materialista, hivataloktól, ragaszkodnak, építményüket, hangoztatták, verőlegények, alkoholizmus, olaszliszkán, segítségével, hazugság kultusza, műszaki egyetem, magyar ember, magyarnak nevezett, szörnyű ideológiát, elvetélt magzatok, magas öngyilkossági, ebből következő, másik magyar, legnagyobb ellensége, kétkezi dolgozónak, bűnbakgyártás módszerével, lelketlenné tett, nemzet életében, saját lelkiségükhöz, kádári viszonylagos, ELSZABADULTAK AZ ÖSZTÖNÖS INDULATOK, SZORONGÁST KIVÁLTÓ OK, GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI BŰNÖZŐK KEZÉBE KERÜLT MAGYARORSZÁG, IGAZSÁGOT KÖVETELŐ, KIIRTSA MAGYAR EMBERBŐL LELKISÉGET, LELKETLEN HATALOM, KISZOLGÁLÓ LELKETLEN BÜROKRÁCIA AZ EGÉSZ NEMZETNEK, NINCS TOVÁBB, KELL BONTANI, GARANTÁLTAN ÖSSZETART, NEMZETTÉ KOVÁCSOL EGY NÉPET, Mint Olaszliszkán, KÉRDEZEM ÉN EZEK UTÁN, HOGY KI FÉLEMLÍT MEG EBBEN AZ ORSZÁGBAN ÉS KICSODÁT, HAZUG SZAVAIKAT,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Semmit ne higgy el  Jó éjt  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  A lelki élet nem arról szól, ....  Ez a jó az alvásban.  Föld napja április 22  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Alvó cica  Semmit ne higgy el  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam Krisztinától  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A lelki élet nem arról szól, ....  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam Krisztina b...  A világnak égető szüksége van ...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hazugság kultusza, műszaki egyetem, magyar ember, magyarnak nevezett, szörnyű ideológiát, elvetélt magzatok, magas öngyilkossági, ebből következő, másik magyar, legnagyobb ellensége, kétkezi dolgozónak, bűnbakgyártás módszerével, lelketlenné tett, nemzet életében, saját lelkiségükhöz, kádári viszonylagos, anyagiak gyarapítása, egész társadalmi, lelketlen hatalom, benne élőket, nagy munkához, egyetlen kohézióerő, magukat szocialistának, borsodi településeken, szavazás napján, legelesettebb embereket, emberek most, emberek kétségbe, legkisebb ellenállást, cigányok tették, fideszes aktivisták, nyílvánvaló törvénytelenség, ominózus munkaügyi, kapuban hatalmas, elmúlt évtizedekben, ország békésen, média minden, megvásárolhatták, titkosszolgálati, életfogytiglanra, rákényszerítése, elhataározással, lelketlenségben, halálfélelemben, törvénytelenség, népcsoportokata, lelketlenséggel, értelmiséginek, szocialistának, öngyilkossági, településeken, bejelentették, lelkiségükhöz, legelesettebb, megfélemlítők, bűnbakgyártás, elszabadultak, lépítkezésből, hangoztatják, magyarország, viszonylagos, környzetében, évtizedekben, felhasználva, materialista, hivataloktól, ragaszkodnak, építményüket, hangoztatták, verőlegények, alkoholizmus, olaszliszkán, segítségével, elkészített, ideológiára, börtönöztek, eltüntették, polgárőrnek, megvalósult, gyarapítása, fellázadnak, áldozatokat, kipusztítsa, magyarítani, ellenállást, gyermekének, megszorítás, népbetegség, értelmiségi, módszerével, manipulálva, bizonyítsák, következett, nyílvánvaló, lelketlenné, önpusztítja, csatornáját, gépkocsival, garantáltan, nyilvánvaló, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1696
  • e Hét: 7204
  • e Hónap: 15808
  • e Év: 51749
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.